Gårdskonserten som opprinnelig var satt opp med Anne Grimstad Fjeld og SVA er desverre avlyst. Kanskje vi får dette til til neste år? Vi har imidlertid klart å finne en meget god erstatter, og vi er glade for å kunne presentere:

Søndag 12. juli kl. 17.00

Sted: Austre Moland.
Familiekonsert på gården til Sigurd og Anne berit Ledaal, Ottersland.

Hot Club De Norvege.

Et av Norges hotteste liveband – berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk – internasjonalt anerkjente siden 70-tallet med sitt Django Reinhardt-inspirerte, men på samme tid helt unike uttrykk.

HOT CLUB DE NORVEGE har gitt ut over 25 kritikerroste plater. Gruppa ble etablert i 1979, og allerede året etter startet de Djangofestivalen i Norge (1980), senere Hot Club Records (1982). De var pådrivere da Djangomusikken fikk sin internasjonale oppblomstring på 90-tallet, og regnes nå internasjonalt blant Djangomusikkens originale pionerer. De har samarbeidet med alle fra Stéphane Grappelli og Jimmy Rosenberg til Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Angelo Debarre og Ulf Wakenius, og turnerer fortsatt kloden rundt.

De har blitt nominert til Spellemannprisen – en pris som allerede i 1982 ble tildelt samarbeidet med Lillebjørn Nilsen; klassikeren Tanta til Beate (”Landeplage” på NRK TV). Frontmann Jon Larsen har fått prisen Årets Verk for ny musikk, Buddyprisen (årets jazzmusiker, 2007), Oslo Bys Kunstnerpris (2008), og Thorbjørn Egners Kardemommepris (2009). Dokumentarfilmen “Jon & Jimmy” ble tildelt den nederlandske Edison Award (2010).

HOT CLUB DE NORVEGE live er en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing, via inderlige ballader og en og annen sang. Stilistisk faller de mellom alle stoler, og det er kanskje noe av hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

Bill. selges på stedet: Familie: kr 400,- Enkel: kr 200,- Ungdom: kr 100,-

Værforbehold – er du i tvil ring: 99 45 65 51 samme dag.

Ta med sitteunderlag.  Sjekk ellers avisannonse.

Veibeskrivelse:

Fra E-18:
Følg skilting mot Saltrød og Heftingdalen. Ta til venstre – etter ca 500 meter – mot Strengereid. Kjør 2 kilometer og ta til høyre mot Saltrød.  Etter 500 meter er du fremme ved Ottersland.

Fra Saltrød:
Ta mot Dalen/Heftingedalen. Ta til høyre – etter 2.5 km – mot Ottersland. Etter ca 1 km er du fremme ved Ottersland.

På Ottersland vil du finne godt med parkeringsplasser.

– støtter Gårdskonserten.