Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Camilla Susann Haug – voc, Oscar Andreas Haug – tpt, Lars Andreas Haug – tuba, Frederik Villmow – drums, Michael Villmow – saxes og komposisjoner.

Michael Villmow ble født i Hamburg, vokste opp i Norge, gikk på videregående skole i USA og fullførte sitt musikkstudium i Köln. Etter denne relativt omflakkende tilværelsen bosatte han seg i Køln. Der bor han fremdeles, men bare delvis. Til vårt hell har familien også etablert seg Kolbjørnsvik, og Michael er heldigvis ofte er å se.

Selv om Michael relativt nylig delvis har bosatt seg i Arendal, har han likevel en historie knyttet til byen. I 1996 ble han invitert hit av Audun Dertz (Arendal Big Band) for å arbeide som komponist og dirigent «in recidence.“ Senere ble det flere prosjekter. I forbindelse med tusenårsskiftet fikk vi bestillingsverket Chronophonia med Arendal Big Band og ett spesielt sammensatt kor for anledningen. (Urfremført i Trefoldighetskirken med Audun Dertz som dirigent.) I 2010 ble det jubileumskonserter med big-bandet hvor Michael skrev arrangements for Inger Marie Gundersen. 

Veldig ofte har Michaels barn vært med som musikere. Frederik, som vi møter i Bakgården, spilte perkusjon og senere trommer i nesten alle prosjektene han fikk i stand. Frederik studerte musikk i Rotterdam og bor nå i Trondheim hvor han studerer på jazzlinja.

Om Lars Andreas og Camilla sier Mikael: «Lars Andreas og Camilla Susann Haug har jeg hørt i duoform. Nydelig, ekstremt fargerikt, virtuost t og skjønt – worldclass. Så hyggelig å ha dem som naboer på Hisøya. Det er stor ære for meg at de er med i dette prosjektet. Deres sønn Oscar hørte jeg flere ganger med Arendal Big band. Supert! Det er utrolig godt å høre hvor fint han spiller, og en blir nesten svimmel å se hvor rask han utvikler seg. Jeg ønsket veldig tidlig å høre hans trompet-stemme i min musikk. «

Pris kr. 250,- Ungdom kr. 100,-