Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.
Kim Rysstad er prisvinnande vokalist og A-klassekvedar frå Rysstad i Valle Kommune i Setesdal. Han har gjeve ut fylgjande album: «Tak hardt uti hand», «Vegen» (nominert til Spellemann), «Timeglas» og det kritikerroste jolealbumet «Snøen Laver Ned», med London Philharmonic Orchestra (tiårets beste juleplate). Etter fleire år med undervisning innan klassisk sang så valde han i 2003 å studere folkemusikk. Han har vært elev av Kirsten Bråten Berg, Ragnhild Furholt og Agnes Buen Garnås, men har også lært mye av felespilleren Ånon Egeland. Rysstad har jobbet med å tilegne seg den folkelige sangstilen fra hjembygden Rysstad i Valle kommune i Setesdal, men også fra resten av Agder og Telemark.  Trym Bjønnes er en er freelancemusiker, komponist og artist fra Bykle i Setesdal.
Trym Bjønnes er utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts, der han fikk graden «Bachelor of Arts, with honours» i 2006.
Fra 2006 til 2011 har han vært freelance-artist, musiker, komponist og arrangør. Bjønnes har hatt en rekke konserter som soloartist og med duoene Fjellfolk og Meeq. Han er også gitarist/arrangør for Kim André Rysstad. Ved sida av jobben som freelance-musiker driver han Studio Lislestog i Bykle.