Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

En hyllest til Cornelis Vreeswijk på Teaterplassen.

Med Knut Elvik og Anne Bolette Stang

Arendal kommune og Munkebusiness arr. Forening inviterer i år og til konserter utenom Bakgården. Parken er ligger på Tyholmen og er en litt skjult perle i Arendal. Parken brukes til arrangement hele sommeren bla til Social Club, Canal street og Arendalsuka.

Knut Elvik er kjent for mange i Arendal. Han er en allsidig mann som jobber som instruktør, skuespiller, sanger og manuskriver. Elvik har i lang tid vært engasjert som skuespiller ved Den Nasjonale Scene, Hordaland Teater og Sogn og fjordane Teater.

Vreeswijks tekster kan være vonde, men også fulle av galgenhumor, selvironi, sarkasme og et preg av skarpe observasjoner av mennesker og samfunn. Han tar opp mange viktige tema, sangene inneholder også en inderlig lengsel etter en sjelevenn og søken etter kjærlighet og trygghet. Elvik har tidligere hatt forestilling med en «forestilling om Cornelis Vreeswijk»  i Bakgården.

Spesielle gjest er:

Anne Bolette Stang Eng er utdannet skuespiller ved Det Statlige Russiske Akademi for Scenekunst (GITIS) i Århus og musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet. Hun har spilt ved diverse av landets teatre. Hun er lydbokinnleser for Storytel, Cappelen Damm og jobber som dubber og voicer. Hun er også vokalist og spiller synth i bandet Briskebyen Lyttemannslag som slipper ny EP til høsten. Anne Bolette er vokst opp på Tromøya og spilte i flere år ved Arendal Dramatiske Selskap og Teater Produksjoner.

Sammen med lokale musikerne Espen Larsen – gitar, Rasmus Solem – tangenter – Ole Kelly Kvamme – Bass – Harald Nyland – trommer. Lyd Kurt Langemyr

Arrangør Munkebusiness arr. forening.