Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Cornelis Vreeswijk. ” En fattig trubadur»
Knut Olaf Elvik og Anne Bolette Stang Eng sang/skuespill, Rasmus Solem tang, Espen Larsen gtr, Dag Tynes tr, Ole Kelly Kvamme b.

I år – 2017 – er det 80 år siden den store svenske trubadur, Cornelis Vreeswijk ble født og i denne forbindelse ønsker musikerne å hylle Cornelis med noen av hans fremste sanger. Cornelis skrev omlag 750 sanger – og musikerne skal prøve å sette sammen et knippe utvalgte sanger fra hans rikholdige utgivelse.

Konserten er laget av Knut Elvik og Anne Bolette Stang Eng og inneholder sanger og tekster av Cornelis Vreeswijk og bandet består av Rasmus Solem på tangenter, Espen Larsen på gitar, Dag Tynes på trommer og Ole Kelly Kvamme på bass.

Knut Elvik er kjent for mange i Arendal. Han er en allsidig mann som jobber som instruktør, skuespiller, sanger og manusskriver. Ikke minst er han kjent for sin guiding og fortellerkunst om Arendals historie i Arendalsvandringen. Han har i lang tid vært engasjert som skuespiller ved Den Nasjonale Scene i Bergen og ved Fyllingsdalen teater. Knut har «forlotte» Arendal og flyttet hem igjen til Bergen men kommer gjerne på besøk så ofte som han kan.

Anne Bolette Stang Eng er oppvokst på Tromøya. Hun begynte med teater i tenårene der hun spilte i flere teateroppsetninger ved  Arendal Dramatiske Selskap. Etter videregående flyttet hun fra Sørlandet da hun begynte på Romerike Folkehøyskole og utdannet seg videre som skuespiller og sanger på GITIS Russian Academy of Teatre Art og Bårdar Akademiet. Hun har jobbet ved flere av landets teatre; blant annet Det Norske Teatret, Teater Innlandet, Brageteatret og Akershus Teater. For tiden er hun ansatt på Nordland Teater der hun har prøver på «Det eventyrlige Dissosia» med premiere 25.mars. I juni skal dette stykket også settes opp på Oslo Nye Centralteatret.

Pris: 300, Ungdom under 18 år: 150,-